Kösem

Kösem Catering

Kvalitetsmad, der bare skal nydes

Vi tilbereder 1.klasses mad ud af huset, alle ugens 7 dage til hele Sjælland og du kan ringe til os alle dage. Vi har flere forskellige menuer at vælge imellem og anvender de bedste råvarer.

Hos Kösem Catering går vi efter at give den bedste service til vores kunder, alt mad leveres til døren og hvis nødvendigt hjælpes der med at servere.

Når du bestiller hos os, så opnår du bl.a. at du sparer en masse tid, du sparer også nogle penge, da du ikke skal købe for meget hjem. Samtidig slipper du for planlægning med indkøb og for at skulle købe stort ind i flere timer. Vi husker det du ellers måske ville glemme, og vi hjælper dig til at gøre arrangementet mere overskueligt, lettere at gennemføre og mindre stressende.

Du kan nemt bestille telefonisk eller e-mail til din fest, hvad enten det er fødselsdag, konfirmation, bryllup eller barnedåb, men også catering i forbindelse med reception, brunch eller noget helt andet.

Du får leveret mad ud af huset i hele Sjælland, lige hjem til dig. Sammensæt selv den menu du ønsker blandt vores store udvalg og spørg endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Vi håber du vil nyde vores gode mad – velbekomme