Tilbud

KONTAKT OS ALLE UGENS DAGE, SÅ GIVER VI ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD TIL JERES NÆSTE ARRANGEMENT

Skriv til os

Tlf. 35 35 35 32

Mail. info@kosem.dk


Selskaber

Vi laver mad med kærlighed, omsorg og lidenskab og lader produktets kvalitet tale for sig selv. Derfor har vi også stor erfaring med at levere gode madoplevelser til bryllupper, konfirmationer, firmaarrangementer, fødselsdage og meget mere.

Skal du holde et selskab, og ønsker du catering i særklasse? Vil du ikke gå glip af KÔSEMs kulinariske madoplevelser? Fortvivl ikke, for ved siden af vores restaurant, så driver vi også Kôsem Catering fra vores matrikel i Nørrebro, København.


Fordele

Vi sørger for at bringe den velsmagende mad ud, super lækkert anrettet, og gør din og dine gæsters smagsoplevelse til en uforglemmelig del af hele selskabets fornøjelse.


Maden

Menuen

Uanset ønsker har vi en løsning, så der skabes de rigtige rammer om jeres arrangement. Det betyder, at vi kan levere mad fra det tyrkiske køkken, tapas, klassiske 3-retters menuer, store internationale menuer, buffet’er og alt der imellem, som vores gæster måtte ønske.

Catering service

Vi imødekommer arrangementer af enhver størrelse for at sikre en mindeværdig spiseoplevelse gennem en høj kvalitet og unik service.